Tiedotteet

Kouluun ilmoittautuminen
Aikuislinjalle voi ilmoittautua opiskelijaksi milloin vain koulun kansliassa.
Syksyisin järjestetään ilmoittautumistilaisuus.

Abitti
Kansliassa on muutama Abitti-koejärjestelmän muistitikku, joita voi lainata ja kokeilla niillä oman koneen käynnistämistä koejärjestelmään. Samalla voi testata, että kaikki koneen laitteet toimivat (kosketuslevy/hiiri, näppäimistö, kuulokkeet jne.). Jos käynnistyksessä on vaikauksia, kannattaa kokeilla tikkua toiseen USB-liittimeen. Käynnistysohjeita päiväkoulun sivuilla linkissä Opiskelijoille -> Sähköiset yo-kirjoitukset

Langaton verkko
Lyseolla on toiminnassa Lykeion-niminen langaton verkko, joka on tarkoitettu opiskelijoiden läppäreille, tableteille tai kännyköille. Verkko toimii klo 7.25-21.00.
Verkon salasanan saa opettajilta tai kansliasta.
Kone saattaa kysyä seuraavaa: ”Do you want to allow your PC to be discoverable by other PCs and devices on this network?”. Kannattaa vastata ”No”.

Ylioppilaskirjoitukset syksyllä 2019
Sitova ilmoittautuminen kansliassa viimeistään 05.06.2019.
Kirjoitusaineiden pakolliset kurssit on oltava suoritettuina 09.09.2019.

Valmistuminen keväällä 2020
Opiskelijan on tehtävä säädetyt suoritukset ajoissa valmiiksi – jos aikoo saada päättötodistukset kevään lakkiaisissa, takaraja on 30.04.2020.
Mikäli suoritukset tulevat kuntoon vasta edellä mainitun päivän jälkeen, valmistumista EI voi juhlia vielä ko. kevään lakkiaisissa.

03.10.2018

Ajankohtaiset tiedotteet julkaistaan myös Wilmassa.